Переволочнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Бегущая строка в HTML
Вас вітає Переволочнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Меню сайту
Розклад уроків
Цікаве навчання
Сторінка географа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ми у світі
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
ЧОІППО
Головна » 2016 » Січень » 22 » Согодні День Соборності України
09:38
Согодні День Соборності України

Однією з найважливіших історичних дат є саме 22 січня (проголошення першої незалежності у 1918 році та проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР), коли в Україні відзначається День Соборності. 

Соборність означає, по-перше, об’єднання в одне державне ціле всіх земель, які заселяє конкретна нація на суцільній території. По-друге, – духовну консолідацію всіх жителів держави, згуртованість громадян, незалежно від їхньої національності. Нарешті, соборність невіддільна від державності, суверенітету й реальної незалежності народу – фундаменту для побудови демократичної держави.

Під час радянського тоталітарного режиму проголошення незалежності УНР і День Соборності не відзначалися. Із утвердженням влади російських більшовиків ці “контрреволюційні свята” стерли із суспільної свідомості. Однак, пам’ять про об’єднання УНР і ЗУНР в єдину Українську Державу зберігали мешканці Західної України й українська політична еміграція в країнах Західної Європи й Америки. День 22 січня там урочисто відзначався як свято незалежності та соборності Української держави.

Перше офіційне відзначення свята Соборності на державному рівні відбулося 22 січня 1939 року в Карпатській Україні в м. Хусті. Таким чином закарпатці нагадали про волю українців, висловлену на з’їзді Всенародних зборів у Хусті 21 січня 1919 року про приєднання Закарпаття до Української Народної Республіки зі столицею в Києві. Це була не просто маніфестація, а найбільша за 20 років перебування краю у складі Чехословаччини демонстрація українців, в якій взяли участь понад 30 тис. осіб, що з’їхались до столиці Карпатської України.

У 71-у річницю Акта злуки (22 січня 1990 року) в Україні відбулася одна з найбільших у Центральній і Східній Європі масових акцій – “живий ланцюг” як символ єдності східних і західних земель України та знак ушанування подій Української революції. Більше мільйона людей, узявшись за руки, створили безперервний ланцюг від Києва до Львова. Акція стала одним зі свідчень того, що українці подолали страх перед комуністичним режимом і готові протистояти політиці комуністичної партії. 26 років тому ця подія стала провісником падіння СРСР і відновлення незалежної України.

Переглядів: 397 | Додав: szhmaka | Теги: 22 січня. День Соборності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 LutherEl • 01:00, 31.03.2016
Строительно-риелторская фирма Квадрат, ведет набор риелторов, для работы в домашней группе (работа на квоте). Вы дома, работаете, только на "свой карман"! Мы предоставляем вам доступ к базам Квартирный вопрос, Аренда-Питер, БАН СПб, N-Market и EMLS, вам выдаются необходимые документы с логотипами и печатями агентства, возможность использовать офис для обсуждения условий и переговоров с клиентами, и проводить платежи через расчетный счет агентства (такое бывает, если клиент-организация). Если пожелаете, можете совмещать и заниматься как продажей, так и арендой недвижимости.

Наши условия (сумма за месяц):

Тариф 300 руб:
- Доступ к базе Аренда-Питер;
- Доверенность;
- Агентское соглашение;

Комплект 500 руб:
- Доступ к базам БАН СПб, Аренда-Питер и Квартирный Вопрос;
- Доверенность;
- Агентское соглашение;
- Пять комплектов документов;

Тариф 1000 руб:
- Доступ к базам БАН СПБ, Аренда-Питер и Квартирный Вопрос;
- Доверенность;
- Агентское соглашение;
- Десять комплектов документов;
- Пять постановок в Квартирный Вопрос;

Комментарий: один комплект документов - это два договора найма + соглашение об оказании услуг + соглашение о разделе комиссии.

Дополнительные опции к тарифам:

Дополнительная публикация в базу "Квартирника": +100 руб.
Дополнительный комплект документов: +100 руб.
База ЕМЛС: +1000 руб. мес.
База НМаркет: бесплатно!

Звоните: г. Санкт-Петербург 8(951)661-51-20
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
За київським часом
Пошук
Календар
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Друзі сайту
  • Прилуцький РМК
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • МОН України

    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz